Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax vraagt meer dan 10 miljoen voor Van der Wiel


4 april 2012 - Het is nog altijd geen uitgemaakte zaak dat Gregory van der Wiel komende zomer Ajax zal verruilen voor Valencia. Het verschil tussen vraag en aanbod is nog altijd miljoenen, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Ajax houdt vast aan een vraagprijs van boven de 10 miljoen euro voor een speler die nog een contract heeft tot de zomer van 2013. Zo ver wil Valencia dan ook niet gaan. Gregory van der Wiel zette eerder al wel zijn zinnen op een overgang naar de tegenstander van AZ in de Europa League.

Gregory van der Wiel zou mogelijk een transfervrij vertrek in 2013 kunnen overwegen. In dat geval krijgt Ajax helemaal niets voor de international. Van der Wiel speelde eerder deze week voor Jong Ajax nadat hij in december geblesseerd raakte. Ajax heeft met Ricardo van Rhijn de opvolger van Van der Wiel al in huis.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!