Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Robben noemt berichten nieuw contract voorbarig


4 april 2012 - Bayern Munchen gaat uit van een nieuwe verbintenis met Arjen Robben tot de zomer van 2015. Volgens de opgeleefde international zijn die uitspraken voorbarig.

"Het is allemaal een beetje voorbarig. We gaan een gesprek voeren, maar dat is nog niet om een handtekening te zetten. Mijn intentie is wel om bij de club te blijven". aldus Robben in gesprek met de NOS. "Ik voelt me goed bij de club en we zullen zien."

Gisteren kwam Robben niet in actie tijdens Bayern München - Olympique Marseille. Robben: "De spieren waren vermoeid, maar ik kon wel spelen als het moest." Overigens was dat ook niet nodig gelet op de uitslag in Marseille (0-2) en de stand in München (2-0).


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!