Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nuytinck over interesse: 'Een compliment'


4 april 2012 - Na Juventus en Napoli werd Nuytinck eerder deze week in verband gebracht met Borussia Monchengladbach, Wolfsburg en Everton. De aanvoerder van Jong Oranje wil zich voorlopig concentreren op de prestaties van NEC.

"Net als destijds met de Italiaanse interesse vind ik het een compliment dat clubs van die status naar mij komen kijken", aldus Nuytinck in gesprek met de papieren uitgave van Voetbal International. "Toch laat ik me er niet door leiden. We zijn met NEC aan een goede serie bezig. We hebben als verdediging sinds de winterstop al zes keer de 'nul' gehouden. Daar concentreer ik me nu op."

De 21-jarige Nuytinck is bezig aan zijn derde seizoen bij de selectie van NEC. Tot dusver kwam hij tot 67 competitieduels in het eerste elftal van de Nijmeegse club.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!