Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tadic en McClaren gespot in hotel in Hengelo


4 april 2012 - De geruchten dat Dusan Tadic komend seizoen voor FC Twente speelt worden steeds hardnekkiger. Op internet circuleert een foto van een ontmoeting tussen Steve McClaren en Tadic in een hotel.

Er heeft een ontmoeting plaatsgevonden in het Van der Valk hotel van Hengelo tussen de Servische aanvaller, Steve McClaren en fysiotherapeut Marcel Richter. Er is een foto gemaakt, die redelijk onscherp is. De foto is terug te vinden op: http://www.mijnalbum.nl/GroteFoto-3CZTDLS7.jpg

Eerder dit jaar werd al door Voetbal International gesteld dat Dusan Tadic komende zomer voor een bedrag van ruim zeven miljoen euro de overstap zou maken van FC Groningen naar FC Twente. FC Groningen heeft dat bericht altijd ontkend, FC Twente wilde verder geen commentaar geven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!