Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Everton hoopt op bekerwinst en verwacht leegloop


5 april 2012 - Al jarenlang staat Everton bij Heracles Almelo in de punt van de aanval. De geboren Braziliaan hoopt zondag op zijn eerste prijs met de club uit Almelo wanneer hij in de bekerfinale aftrapt tegen PSV.

"De wedstrijd is ook in Brazilië te zien en mijn familieleden en vrienden zullen zich verzamelen in het huis van mijn schoonmoeder in São Paulo om samen te kijken. In Brazilië ben ik een onbekende voetballer. Maar ik verwacht wel dat er aandacht zal zijn in de Braziliaanse media, als we de finale winnen. Zeker ook omdat PSV de tegenstander is. PSV is een grote naam in Brazilië door Romario, Ronaldo, Gomes en Alex. Eerlijk gezegd ben ik zelf ook een beetje PSV-fan. Ik gun ze altijd het beste, alleen niet nu in de finale."

Everton verwacht komende zomer een leegloop in Almelo en ook daarom moet het zondag gebeuren. Everton in De Telegraaf: "Ik ben heel bang dat de groep uit elkaar gaat vallen. Glynor Plet is al vertrokken naar FC Twente, Tim Breukers zal hem waarschijnlijk achternagaan en ik verwacht dat meer spelers weggekocht worden. Ik denk ook niet dat het Heracles gaat lukken om Lerin Duarte hier te houden. Hij heeft zich dit seizoen geweldig ontwikkeld."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!