Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Liverpool houdt rekening met vertrek Kuijt


5 april 2012 - Liverpool houdt volgens De Telegraaf ernstig rekening met een vertrek van Dirk Kuijt in de zomer. De aanvaller wordt dan 32 jaar en Liverpool zelf wil graag verjongen. Liverpool zou de zoektocht naar een vervanger zelfs al zijn gestart.

Kuijt kan komende zomer gebruik maken van een speciale clausule die de aanvaller in staat stelt om voor slechts 1,1 miljoen euro naar een andere club te verkassen. De international heeft in Liverpool nog een contract tot de zomer van 2013.

Manager Kenny Dalglish heeft grote waardering voor Kuijt die de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een clubicoon van Liverpool. Toch staat Dalglish door de huidige resultaten onder druk en zal hij komende zomer opnieuw in zijn team moeten investeren.

Kuijt wil graag bij Feyenoord terugkeren maar weet ook dat Fiorentina en Galatasaray financieel een veelvoud van Feyenoord kunnen bieden. Het maximale salaris bij Feyenoord is 'slechts' 1 miljoen euro. Dat is een kwart van het huidige inkomen van Kuijt bij Liverpool.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!