Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boer wil Bonevacia en Castillion zien


5 april 2012 - Roly Bonevacia en Geoffrey Castillion krijgen in de voorbereiding een kans bij Ajax, zo meldt het Algemeen Dagblad. Het tweetal, beide 20 jaar, is dit seizoen verhuurd aan respectievelijk NAC Breda en RKC Waalwijk.

Zowel Bonevacia en Castillion hebben in Amsterdam een contract tot de zomer van 2013. Eerder werd al bekend dat een andere verhuurde speler, Florian Jozefzoon, geen nieuw contract in Amsterdam krijgt. Jozefzoon speelt dit seizoen op huurbasis bij NAC Breda maar heeft geen toekomst in Amsterdam. Behalve Bonevacia, Jozefzoon en Castillion verhuurt Ajax dit seizoen ook Rodney Sneijder (FC Utrecht) en doelman Marco Bizot (Cambuur).

Frank de Boer in het Algemeen Dagblad: 'De laatste maanden ging het niet zoals we graag hadden gezien. Alleen Bizot had een basisplek, al heeft hij een terugslag gehad vanwege een blessure. Maar hij doet het heel goed. De andere jongens begonnen als basisspeler, maar kwamen op de bank terecht. Als je van Ajax komt en je speelt elders, moet je niet het gevoel hebben van 'dat doe ik wel even'. Dat doe je namelijk niet even. Elke training, elke wedstrijd moet je je kwaliteiten laten zien.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!