Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Talent De Graafschap naar FC Twente


5 april 2012 - Edwin Gyasi verruilt na dit seizoen De Graafschap voor FC Twente. De 20-jarige aanvaller tekende donderdag voor twee jaar met een optie voor nog een seizoen.

Gyasi speelt sinds januari van dit jaar als amateur voor De Graafschap en debuteerde begin maart tegen Vitesse in de eredivisie. Toen de Doetinchemse club erachter kwam dat hij met FC Twente onderhandelde, werd hij teruggezet naar de beloften.

"Mijn overgang naar FC Twente zie ik als een heel mooie nieuwe stap in mijn carrière. Ik ken trainer Patrick Kluivert nog van mijn periode bij AZ en ik vind het een eer dat hij mij geadviseerd heeft naar FC Twente te komen. Ik kijk er naar uit om deze zomer bij FC Twente te beginnen. Mijn eerste doel nu is om dit seizoen met De Graafschap in de eredivisie te blijven", zegt Gyasi op de website van FC Twente.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!