Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rutten kon in winterstop nog verlengen


5 april 2012 - PSV zag in de winterstop van dit seizoen nog een gezamenlijke toekomst met Fred Rutten. De oefenmeester kon zelfs nog een seizoen bijtekenen. Dat deed PSV nadat Rutten te kennen had gegeven aan het einde van het seizoen te zullen vertrekken. Enkele weken later moest Rutten het veld noodgedwongen ruimen.

Directeur Tiny Sanders had in de winterstop best langer met Rutten door willen gaan. Sanders in gesprek met Omroep Brabant: "Als de Champions League niet gehaald zou worden, zouden beide partijen in dat geval van contractverlenging afgezien kunnen hebben"

Na de winterstop presteerde PSV teleurstellend. Zo haalde het 8 punten uit 4 duels, niet veel later waren er overwinningen op NEC (KNVB Beker) en Trabzonspor (Europa League). Na verliespartijen tegen FC Groningen, FC Twente, Valencia en NAC Breda kon Rutten echter alsnog inrukken.

Hierop besloten de fans Rutten tot de orde te roepen. Tiny Sanders en technisch manager Marcel Brands hielden zich daarbij afwezig. Sanders: "Onze veiligheidsmensen vonden dat er geen sprake was van een agressieve situatie. Zij zeiden dat het niet nodig was om erheen te gaan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!