Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vermeer blij met nieuw Ajax-contract


5 april 2012 - Kenneth Vermeer zette vandaag zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis bij Ajax. De 26-jarige doelman had in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2013. Sinds vandaag ligt de keeper tot de zomer van 2015 vast.

Vermeer speelde inmiddels 77 officiŽle wedstrijden in het eerste elftal van Ajax ondanks dat hij al 5,5 jaar geleden zijn debuut maakte. Vermeer kijkt al vast vooruit op Ajax.nl "Wij zijn in de race om het kampioenschap. Dat is het allerbelangrijkste doel nu voor ons. En waar ik hoop te staan in 2015? Zover kijk ik nooit vooruit. Misschien Nederlands elftal? Tsja, dat is een doel voor iedere speler. Maar eerst presteren bij de club."

Trainer Frank de Boer op Ajax.nl: "Kenneth is een echte Ajacied. Hij heeft in voorgaande seizoenen als reservedoelman meerdere malen Maarten Stekelenburg moeten vervangen. Dat is niet makkelijk, maar hij deed het uitstekend. Daarom is hij sinds het vertrek van Maarten ook onze eerste keeper. Dat is een andere rol en daar komen weer andere dingen bij kijken. Dat is leerzaam en hij is daar goed mee omgegaan. Hij heeft zich daardoor verder ontwikkeld. Kenneth heeft ook dit seizoen weer aangetoond het niveau aan te kunnen. Daarom ben ik blij dat hij nu bijtekent en dus langer aan de club verbonden blijft."

Vermeer ziet grote verschillen tussen het huidige en vorige seizoen. "Het feit dat je nu echt naar een wedstrijd toeleeft waarin je zal spelen is wel anders. Maar de manier waarop ik mij voorbereid is hetzelfde als toen ik stand-in was. Ik leg mezelf niet te veel druk op. Je prestatie is altijd een moment-opname. Dit seizoen was het spelen in de Champions League een nieuwe ervaring, ik had alleen gespeeld in de voorronde. De herinnering die ik later zal hebben aan de Champions League zullen waarschijnlijk toch wel de uitwedstrijden bij Real Madrid en Olympique Lyon zijn. Lyon was voor mij wel een keerpunt. Ik vond sinds die wedstrijd de lijn omhoog. Maar ik heb alle vertrouwen in mijzelf gehad. Ik kan bij mezelf snel de knop omzetten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!