Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Labyad ontkent contract met Sporting


6 april 2012 - Zakaria Labyad ontkent de berichten dat hij al een meerjarig contract bij Sporting Lissabon zou hebben getekend. De voorzitter van de Portugese club kondigde dat eerder deze week aan.

Labyad ontkent het contract maar stelt wel dat hij op bezoek is geweest in Portugal. "Ik ben daar inderdaad in januari geweest. Er is niets getekend, echt niet. Nee, ook geen voorcontract. Dat er belangstelling is, betekent niet dat er een handtekening is gezet", aldus Labyad in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

De PSV-fans mogen hopen op een nieuwe verbintenis van Labyad in Eindhoven. "Waarom zou ik nog met PSV gaan praten als er al iets ondertekend zou zijn? Begin volgende week heb ik een afspraak met Marcel Brands, samen met mijn vader", aldus Labyad die stelt dat zijn vader op dit moment nog in Marokko verblijft. "Zonder hem doe ik sowieso niks."

Labyad heeft een aflopend contract in Eindhoven. PSV lichtte weliswaar een optie om zijn verbintenis met twee seizoenen te verlengen maar deze is niet rechtsgeldig.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!