Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Nistelrooy kan Euro 2012 vergeten


6 april 2012 - Ruud van Nistelrooy kan het EK volgend jaar zomer in Polen en Oekraine definitief vergeten. Bondscoach Bert van Marwijk heeft dat eerder dit jaar aan de aanvaller van Malaga kenbaar gemaakt.

'Ik heb Ruud tijdig op de hoogte willen brengen. Bij een speler met zijn staat van dienst moet je daar niet in mei mee aankomen', stelt Van Marwijk in gesprek met het Algemeen Dagblad. 'Ik vond het wel begrijpelijk dat hij meedeelde dat het voorbij is', stelde Van Nistelrooy.

Met Robin van Persie, Klaas-Jan Huntelaar en Luuk de Jong heeft Van Marwijk al voldoende keus in de punt van de aanval. Daarnaast kan ook Dirk Kuijt voor deze positie worden gebruikt en hebben Bas Dost en Ricky van Wolfswinkel zich inmiddels ook gemeld om de druk op het bestaande viertal te verhogen.

De 35-jarige Van Nistelrooy moet bij Malaga genoegen nemen met een rol als invaller. 'Ik heb met Ruud al lange tijd een duidelijke afspraak', zegt Van Marwijk. 'Zolang hij niets van mij zou horen, bleef hij steeds in beeld voor het EK. Ik heb hem nu gebeld dat ik niet meer op hem reken voor Polen en Oekraïne. Dat belletje was een week of vier geleden. Ik wilde Ruud tijdig op de hoogte brengen.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!