Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dusan Tadic op weg naar FC Twente


6 april 2012 - Dusan Tadic lijkt nu echt op weg naar FC Twente. Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen heeft de Servische buitenspeler toestemming gegeven om met FC Twente te onderhandelen over zijn persoonlijke voorwaarden.

"Voor een overgang heb je drie partijen nodig. De beide clubs en de speler met zijn zaakwaarnemer. Wij hebben Tadic daarom toestemming gegeven om met Twente te praten. Hij heeft gesproken met ondermeer trainer Steve McClaren. Gevoelsmatig zeg ik dat wij er met Twente wel uitkomen, maar we zijn ook afhankelijk van het besluit van Tadic", aldus Nijland in gesprek met RTV Noord.

Eerder werd al duidelijk dat FC Groningen dacht aan een transfersom van 7,7 miljoen euro. Hieraan lijkt FC Twente te willen voldoen. FC Groningen heeft zich inmiddels voorbereid op een eventuele transfer van Tadic en die komt opnieuw uit Servië. Mocht de transfer doorgang vinden dan komt Filip Kostic de gelederen versterken. Kostic speelt op dit moment nog bij FC Radnicki 1923.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!