Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kuijt keert nog niet terug naar Feyenoord


6 april 2012 - De kans dat Dirk Kuijt komende zomer Liverpool verruilt voor zijn oude liefde Feyenoord is zeer klein. Zaakwaarnemer Rob Jansen geeft aan dat een terugkeer voorlopig nog geen optie is.

'Hij blijft het liefst bij Liverpool', aldus Rob Jansen in gesprek met het Algemeen Dagblad. 'Maar anders is het zeer aannemelijk dat hij voor een nieuw avontuur in het buitenland kiest. Hoe dan ook, als hij ooit weer in Nederland neerstrijkt, gaat hij 100 procent zeker naar Feyenoord.'

De 31-jarige Kuijt is voor het eerst in zijn Liverpool-tijd niet meer onomstreden en zit geregeld op de bank. Liverpool zou komende zomer willen verjongen en is bereid afscheid te nemen van de international. 'Officieel is mij daar nog niets van bekend. Over anderhalve week ga ik naar Liverpool om onder anderen over Kuyt te praten', vervolgde Jansen.

Dirk Kuijt speelde tussen 2003 en 2006 ook al voor Feyenoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!