Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Labyad verbindt toekomst aan Cocu


9 april 2012 - Blijft hij wel of vertrekt hij? Er is de afgelopen periode veel geschreven over de toekomst van Zakaria Labyad. Nu zou de beslissing van de middenvelder voor een groot deel afhangen van wie volgend jaar trainer bij PSV is.

Labyad verklaarde gisteren na afloop van de 3-0 gewonnen bekerfinale tegen Heracles Almelo: 'Het gaat niet eens zo zeer om het aanbod van PSV, maar vooral om wie volgend seizoen trainer is. Als Phillip Cocu hoofdtrainer blijft, is de kans groot dat ik blijf', aldus Labyad in gesprek met het ANP.

Volgens de negentienjarige middenvelder is Cocu, interim-trainer na het vertrek van Fred Rutten bijzonder populair onder de spelersgroep en fans. Labyad: 'Hij heeft een goede band met iedereen. Hoe lang is het niet geleden dat de fans de naam van de trainer scandeerden?'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!