Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vennegoor na dit seizoen weer weg bij PSV


9 april 2012 - Jan Vennegoor of Hesselink vertrekt aan het einde van het seizoen weer bij PSV. De rentree van 'Lange Jan' blijft dus bij slechts een seizoen, zo meldt Voetbal International. De 33-jarige Vennegoor of Hesselink komt voornamelijk als invaller voor PSV in actie.

"We hebben Jan voor één seizoen gecontracteerd, omdat de jonge spitsen uit de opleiding van PSV nog niet klaar waren voor een rol in de A-selectie", aldus de technisch manager van PSV, Marcel Brands, in gesprek met Voetbal International.

Brands: "Gedurende dit seizoen hebben jongens als Jürgen Locadia en Ruben Bentancourt zich goed kunnen ontwikkelen. Zij zijn gegroeid naar een bepaald niveau waardoor wij niet van ons voornemen afstappen om alleen dit seizoen met Jan in te vullen."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!