Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Komst Dejan Melag nog onzeker


9 april 2012 - Ajax kondigde vorige week de komst van Dejan Melag aan. Het Servische toptalent zou voor een internationale opleidingsvergoeding kunnen worden overgenomen van Vojvodina Novi Saad. Die club denkt daar echter anders over en is nu in conflict geraakt met Ajax.

Ajax is van mening dat het Meleg voor een opleidingsvergoeding van 390.000 euro kan overnemen van Vojvodina. Meleg had bij zijn Servische club nog geen contract. Vojvodina wil Meleg echter niet kwijt en is van plan te vragen om de FIFA in het conflict te laten optreden.

Als compromis bood Ajax inmiddels al 450.000 euro maar Vojvodina wil van geen wijken weten. Het is onbekend hoe hard Ajax het wil gaan spelen. Jaren geleden greep Ajax op een dergelijke manier naast Miralem Sulejmani (foto) na een conflict met Partizan Belgrado.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!