Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Veel interesse voor Lasse Schone


10 april 2012 - Lasse Schone heeft de clubs voor het uitzoeken. Naast Feyenoord, FC Twente heeft nu ook Ajax zich officieel gemeld bij de zaakwaarnemer van de Deens international. Eerder werd al duidelijk dat clubs uit heel Europa achter Schone aanzitten.

Ajax wil met Schone inspelen op een eventueel vertrek van Christian Eriksen. De Deense middenvelder heeft in msterdam nog een contract tot de zomer van 2014 en mocht hij komende zomer vertrekken dan is Schone de eerste kandidaat om hem op te volgen.

'Er is veel belangstelling en een aantal clubs heeft zich gemeld', bevestigt zijn zaakwaarnemer Rob Groener in het Algemeen Dagblad. 'Maar er is geen enkele haast. Het Europees kampioenschap komt er ook nog eens aan.' Schone is na vier seizoenen NEC toe aan een nieuwe uitdaging en wil voor Euro 2012 een beslissing nemen over zijn voetbaltoekomst.

Schone stelde eerder al in gesprek met Voetbal International: 'Een club moet me perspectief bieden. Ik ben transfervrij en daardoor aantrekkelijk, maar haalt een club me omdat het geen kwaad kan om me erbij te hebben of omdat ik werkelijk een belangrijke rol in hun toekomstplannen speel? Dat is een essentieel onderscheid voor mij.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!