Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente bevestigt komst Tadic


10 april 2012 - FC Twente heeft vandaag de komst van Dusan Tadic officieel aangekondigd op haar eigen website. De Servische buitenspeler van FC Groningen maakt komende zomer de overstap naar Enschede. Daar lag een driejarig contract voor hem klaar met een optie voor nog eens twee seizoenen.

De tweevoudig Servisch international speelt sinds de zomer van 2010 voor FC Groningen, daarvoor speelde hij vier jaar voor FK Vojvodina in zijn vaderland. Voorzitter Joop Munsterman op de website van FC Twente: "Het is logisch dat wij zeer verheugd zijn met de komst van Dusan Tadic. Het is niet voor niets dat we zolang met hem bezig zijn geweest. Mooi dat hij graag naar FC Twente komt. Hij werd door vele clubs uit binnen- en buitenland begeerd."

Trainer/Coach Steve McClaren: "Ik ben zeer verheugd dat FC Twente er in is geslaagd Dusan Tadić voor komend seizoen vast te leggen. Een fantastische transfer. Deze transfer toont de ambities van de club. Dusan Tadic is een slimme speler met een grote toekomst voor zich."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!