Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vormer kan Feyenoord uit Europa houden


11 april 2012 - Feyenoord neemt het vanavond in Kerkrade op tegen Roda JC. Bij Roda JC verschijnt Ruud Vormer binnen de lijnen die komende zomer de overstap naar Rotterdam-Zuid gaan maken. Vormer zou bij winst van Roda JC vandaag zo maar Europees voetbal met Feyenoord kunnen dwarsbomen.

Vormer in gesprek met De Telegraaf: "Maar ik kan nu niet opeens anders gaan voetballen. Ik ben een professional en als ik gas terug zou nemen, zou de trainer me direct op de tribune zetten. Op dit moment ben ik nog honderd procent speler van Roda JC. In de afgelopen dagen heb ik het met de trainer natuurlijk wel over Feyenoord gehad. Maar niet over mijn persoonlijke situatie. We hebben gesproken over het spel dat Feyenoord speelt en we hebben allebei bewondering voor wat Feyenoord dit seizoen presteert."

De 23-jarige Vormer tekende eerder in Rotterdam een contract tot de zomer van 2015.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!