Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Titelkandidaten vandaag in actie


11 april 2012 - Vanavond komen alle titelkandidaten in actie tijdens het midweekse programma in de Eredivisie. Het belooft ook vanavond weer een spannende avonden te worden waarbij nieuwe verrassingen niet worden uitgesloten.

Om 19.00 uur trappen AZ en FC Twente in Alkmaar af. Er zal dus sowieso puntverlies zijn voor de nummer 2 of 3 van de Eredivisie. Datzelfde geldt voor de strijd tussen de nummer 6 en 1 in Friesland waar SC Heerenveen en Ajax het om 21.00 uur in het Abe Lenstra Stadion tegen elkaar opnemen.

Nummer 4 PSV en nummer 5 Feyenoord kunnen vanavond goede zaken doen. Voor beide clubs wacht vanavond een uitwedstrijd tegen respectievelijk RKC Waalwijk en Roda JC. Beide wedstrijden beginnen vanavond om 20.00 uur. Naast deze vier duels staat ook NAC Breda - Heracles Almelo op het programma. Ook deze wedstrijd begint om 20.00 uur.

Het verschil tussen nummer zes SC Heerenveen en koploper Ajax is slechts 4 punten. Vandaag zou alles dus nog dichter bij elkaar kunnen komen.

Nu tot 50 euro Bonus bij Unibet

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!