Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord blijft hopen op Kuijt


11 april 2012 - Feyenoord heeft zijn zinnen gezet op een spectaculaire terugkeer van Dirk Kuijt naar De Kuip. Een uitdaging is echter het salaris wat Kuijt op dit moment opstrijkt bij Liverpoool, namelijk vijf miljoen euro per seizoen.

Kuijt heeft bij Liverpool nog een verbintenis voor 1 seizoen dat hem 5 miljoen euro oplevert. Feyenoord kan in geen mogelijkheid een dergelijk salaris bieden. Feyenoord denkt echter aan een 'Van Bronckhorst-constructie' waarbij Feyenoord het contractjaar in Liverpool over meerdere jaren zal spreiden. Na enkele seizoenen bij de selectie zal Kuijt dan uiteindelijk zijn eerste stappen als trainer bij Feyenoord kunnen zetten.

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, sprak al in Katwijk met de international over een gezamenlijke toekomst in Rotterdam-Zuid. Ook Koeman ziet een terugkeer van Kijt wel zitten. Koeman in het Algemeen Dagblad: "Het lijkt me logisch dat Kuyt hier altijd welkom is. Hij zou een meerwaarde zijn voor dit elftal."

Dirk Kuijt is bezig aan zijn zesde seizoen bij Liverpool. Waar hij de voorgaande vijf seizoenen onomstreden was, zit Kuijt dit seizoen te vaak op de bank. Voor Kuijt is ook interesse uit de Serie A: Fiorentina en AS Roma zouden de speler graag willen overnemen van Liverpool. Het is echter bekend dat Kuijt een zwak voor Feyenoord heeft en in zijn verbintenis met Liverpool ook een speciale clausule heeft.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!