Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eriksen aast met Ajax op tweede titel op rij


11 april 2012 - Christian Eriksen denkt vanavond bij winst van Ajax in en tegen Heerenveen een grote stap te zetten richting de tweede titel op rij.

"Als we winnen staat Heerenveen al zeven punten achter", aldus Eriksen in gesprek met Ajax.nl. "We hebben alles in eigen hand en dat geeft een lekker gevoel, zeker als je naar de stand kijkt. We hebben het moeilijk gehad, maar staan toch weer bovenaan."

Een tijdje geleden stond Ajax nog zesde toch panikeerde Eriksen en zijn teamgenoten niet. "We hebben wel steeds het gevoel gehad dat ons spel beter zou worden, maar dat proces verliep wat traag. Nu loopt het lekker en laten we zien dat we gewoon heel goed kunnen voetballen."

Omslagpunt was ook de 2-0 zege op PSV in de eigen ArenA. Eriksen op Ajax.nl: "Ik denk dat die wedstrijd heel belangrijk is geweest voor het vertrouwen. Vervolgens stonden we een week later bovenaan. Daar hadden we vlak voor de kerstvakantie niet van durven dromen."

Vanavond wacht Heerenveen. Eriksen: "Heerenveen doet het heel goed. Ze hebben een voorhoede die alles wat ze doen in goud veranderen. Wij moeten ervoor zorgen dat dat nu niet lukt. Tegen PSV hebben hun aanvallers amper een bal gehad en zo moeten wij het ook doen. We weten in elk geval wat we kunnen en hebben dat de laatste twee wedstrijden ook laten zien. We willen heel graag die titel."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!