Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nicky Hofs dichtbij nieuw contract


11 april 2012 - Nicky Hofs kan uitkijken naar een nieuw contract bij Vitesse, zo meldt Omroep Gelderland. Het contract van de middenvelder wordt automatisch met een jaar verlengd bij twintig basisplaatsen. Op dit moment staat Hofs op achttien.

Directeur Paul van der Kraan van Vitesse bevestigt dat aantal. Hofs glimlacht als het onderwerp ter sprake komt, maar de routinier weet dat hij ook volgend seizoen in GelreDome speelt. "Het zijn er nog heel weinig, maar ik ben er niet mee bezig. Mijn zaakwaarnemer weet het wel. Liever verdien ik een contract door goed te presteren op het veld", aldus de Arnhemmer in gesprek met Omroep Gelderland.

Hofs stond eind februari voor het laatst in de basis. Dat was uit tegen RKC. Een duel dat Vitesse met 1-0 verloor. "Ik pakte vaak domme gele kaarten. Op cruciale momenten dat het lekker ging. Dat moet je even plaatsmaken, want het ligt ook aan jezelf. Zeker als het team goed draait. Ik raakte ook nog eens geblesseerd, dus het was flink balen en natuurlijk verbijt je je dan."

In Venlo zal Hofs niet op zijn favoriete positie in de as spelen, maar op links. "Ik vul dat natuurlijk anders in dan Chanturia. Ik ben geen echte linksbuiten die vast aan de zijlijn staat. Maar ik denk dat het wel goed komt", verwacht de kleine middenvelder.
Hofs weet dat van onderschatting donderdag in De Koel geen sprake kan zijn voor Vitesse.

"We hebben na de winterstop wel een mindere periode gehad. Ook tegen Roda JC was een slechte wedstrijd, maar tegen AZ hebben we het wel weer goed gedaan. VVV heeft in de winterstop een paar goede aankopen gedaan en vooral thuis pakken ze punten. Wildschut is inderdaad de man in vorm, maar Frank van der Struijk heeft wel meerdere spitsen uitgeschakeld. Dit lukt hem ook wel", denkt Hofs.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!