Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen bevestigt komst De Roon


11 april 2012 - SC Heerenveen heeft vandaag officieel de komst van Marten de Roon aangekondigd. De 21-jarige middenvelder komt transfervrij over van Sparta Rotterdam waar hij een aflopende verbintenis had. In Friesland tekende De Roon voor drie seizoenen.

De talentvolle middenvelder, die door meerdere eredivisieclubs werd begeerd, is bij Sparta Rotterdam bezig aan zijn derde seizoen. Dit seizoen speelde hij 26 competitiewedstrijden waarin hij twee keer scoorde en drie assists gaf. De Roon begon in de jeugd bij ASWH. Hierna speelde hij zes jaar in de jeugd bij Feyenoord, voordat hij naar Sparta ging.

Voor Marco van Basten (foto) is het de eerste versterking met het oog op komend seizoen. Van Basten maakt komende zomer zijn rentree als trainer nadat hij aan het einde van het seizoen 2008/2009 bij Ajax opstapte.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!