Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Altidore gelooft er met AZ nog in


12 april 2012 - Met twee goals en een 2-1 voorsprong op zak leek Jozy Altidore zeer belangrijk te zijn voor AZ. Tien minuten voor tijd werd Altidore gewisseld. In de laatste minuut zou FC Twente nog de 2-2 maken en werden de doelpunten van Altidore bijna teniet gedaan.

'Dat was aan de kant wel even balen, ja', erkende Altidore die dit seizoen 13 keer tot scoren kwam. De wissel, tien minuten voor tijd, kon de Amerikaanse aanvaller wel begrijpen ondanks dat zijn vervanger Charlison Benschop vergat de trekker definitief over te halen. Altidore: 'Onze trainer past soms tactische wissels toe. Hij doet wat het beste is voor het team. Wij geloven in hem', gaf de bonkige Amerikaan te kennen.

Altidore wilde na afloop van AZ - FC Twente tegenover het Algemeen Dagblad niet te veel tijd besteden over zijn eigen wedstrijd. 'Het is nu niet de tijd om naar individuele prestaties te kijken. Het gaat in deze fase van de competitie alleen om de resultaten, om het winnen. Een punt is beter dan niets, maar al met al hadden we moeten winnen van FC Twente. Dat weten de spelers zelf ook heel goed. Maar we kunnen en we moeten zaterdag met het hoofd omhoog naar PSV gaan. De titel is nog steeds dichtbij; er zijn nog 15 punten te halen. Wij blijven ervoor gaan.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!