Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax willigt verzoek Boca Juniors niet in


12 april 2012 - Ajax werkt niet mee aan het verzoek van Boca Juniors, zo meldt De Telegraaf. De Argentijnse club had Ajax verzocht om drie maanden later dan de afgesproken datum van 31 maart een beslissing te kunnen nemen over de optie tot koop op Dario Cvitanich.

Ajax werkt niet mee aan dit verzoek als daar geen extra vergoeding tegenover staat. De 27-jarige Cvitanich keert daarmee in principe komende zomer terug van de verhuurperiode aan Boca Juniors. De Argentijnse aanvaller heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2013.

Cvitanich gaf in een eerder stadium al aan graag in Argentinie te blijven en niets meer te voelen voor een nieuwe samenwerking in Amsterdam. Ook financieel directeur Jeroen Slop hoopte komende zomer al zaken te doen waardoor hij een dure speler uit het salarishuis kon schrappen en ook nog eens 2,5 miljoen euro kan incasseren.

In 2008 betaalde Ajax nog 7,5 miljoen euro voor Dario Cvitanich aan Banfield. Op dat moment was Cvitanich topscorer van de Argentijnse competitie. In Amsterdam kon de aanvaller nooit aan de hoge verwachtingen voldoen. Cvitanich stijdt met Boca Juniors nog om de Copa Libertadores. Wanneer Boca de finale op 5 juli haalt wil men Cvitanich vijf dagen langer huren, ook dat is voor Ajax onbespreekbaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!