Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Wiel denkt nog niet aan transfer


12 april 2012 - Gregory van der Wiel speelde sinds medio december niet meer voor Ajax vanwege een blessure. Gisteren in het duel met SC Heerenveen maakte hij zijn rentree. Over een eventuele transfer komende zomer naar bijvoorbeeld Valencia wil Van der Wiel op dit moment nog niet denken.

"Ik wil zoveel mogelijk wedstrijden spelen en minuten maken om fit te worden voor het EK", aldus de rechtsback in gesprek met AT5. "Wat er in de zomer gebeurt, zie ik wel. Ik laat het op me afkomen." Een tweede titel op rij gloort voor Van der Wiel en Ajax. "We zijn op de goede weg. Het ziet er goed uit, dit moeten we vasthouden."

Ricardo van Rhijn was de afgelopen periode een verdienstelijke vervanger van Van der Wiel. Nu zal Van der Wiel de concurrentie aan moeten gaan met Van Rhijn "Maar daar ben ik alleen maar blij om. Mede door hem is het team goed gaan draaien. Voor mij is het beter dat ik hard moet trainen om terug te komen. Ricardo heeft het perfect gedaan, hij staat er gewoon."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!