Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Feyenoord bekijkt Lex Immers'


13 april 2012 - Een delegatie van Feyenoord heeft gisteren tijdens ADO Den Haag - FC Groningen (3-0) op de tribune gezeten om Lex Immers te bekijken. De delegatie bestond volgens De Telegraaf uit assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst en de directeuren Martin van Geel en Eric Gudde.

Lex Immers speelde verdienstelijk en kreeg in de slotfase een publiekswissel van trainer Maurice Steijn. Immers heeft in Den Haag nog een contract tot de zomer van 2014 en is bij Feyenoord in beeld als vervanger van Otman Bakkal. Feyenoord probeerde Bakkal vorig jaar ook al los te weken bij ADO Den Haag. Tevergeefs.

Feyenoord huurt Bakkal dit seizoen van PSV waar hij een aflopend contract heeft. Feyenoord wil Bakkal graag behouden, de middenvelder hoopt op een buitenlands avontuur.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!