Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eredivisie Live breidt aanbod verder uit


13 april 2012 - Voetbalzender Eredivisie Live heeft zijn programma-aanbod wederom verder uitgebreid. Met ingang van het nieuwe seizoen is het toernooi om de Duitse beker (DFB Pokal) in Nederland exclusief te zien op alle platformen van Eredivisie Live: TV, online en mobiel.

Eredivisie Live en de Duitse voetbalbond (DFB) hebben hiertoe een tweejarige overeenkomst gesloten. Ook alle thuiswedstrijden van het nationale Duitse elftal, waaronder de kwalificatiewedstrijden voor het WK 2014, behoren tot het nieuw verworven rechtenpakket.

Arno de Jong, directeur Media & Marketing Eredivisie Live: "Met het Duitse bekervoetbal voegen we wederom een extra dimensie toe aan de live voetbalprogrammering op Eredivisie Live. Het Duitse voetbal behoort tot de top van Europa en mag zich in Nederland traditiegetrouw verheugen op een grote populariteit. Niet in de laatste plaats dankzij de Nederlandse inbreng binnen de diverse teams. Het toernooi past bovendien goed bij onze overige competities waardoor het onze trouwe abonnees concrete toegevoegde waarde biedt."

Ook de thuiswedstrijden van het nationale Duitse elftal zijn de komende jaren rechtstreeks te zien op Eredivisie Live. De Jong: "Het Duitse elftal behoort tot de absolute wereldtop en telt een aantal zeer bijzondere talenten. Het is met veel plezier dat we de acties van spelers als Özil, Müller en Klose in beeld gaan brengen."

Denni Strich, directeur marketing van DFB: "Als grootste digitale live voetbalzender is Eredivisie Live voor ons een uitstekende partner. Het vormt een prachtig podium om ons nationale team en spectaculaire bekervoetbal bij de Nederlandse fans te brengen. Dat het een samenwerking betreft met de eigen TV zender van de Eredivisie clubs maakt het bovendien extra aantrekkelijk."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!