Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV blijft in gesprek met Van Bommel


13 april 2012 - PSV legde voor komend seizoen al Mathias 'Zanka' Jorgensen vast. De club is op dit moment druk in de weer om Mark van Bommel opnieuw in het Philips Stadion te kunnen verwelkomen.

"Van Bommel moet er eerst voor zichzelf uitkomen of hij in Italië blijft of terugkeert naar Nederland. In dat geval heeft PSV zijn voorkeur. Als hij die keuze maakt, dan zullen we alles doen om er uit te komen," aldus technisch manager Marcel Brands in gesprek met het ANP. Van Bommel heeft een aflopend contract in Milaan en kan derhalve transfervrij terugkeren.

"Ik probeer zo goed mogelijk Mark warm te houden en te maken voor PSV." De bekerwinnaar hoopt voor komend seizoen ook nog een rechtsback en mogelijk een aanvaller aan te trekken. Daarnaast zal ook de jeugd een kans krijgen. 'In dat kader verwachten we ook veel van ons aanvallende talent Memphis Depay. Verder verwacht ik geen grote paleisrevolutie zoals vorig jaar", zo besloot Brands.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!