Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Immers wil nog geen conclusies trekken


14 april 2012 - Lex Immers werd eerder deze week bekeken door een delegatie van Feyenoord. Onder andere technisch directeur Martin van Geel zag ADO Den Haag met 3-0 winnen van FC Groningen en Immers kreeg een publiekswissel.

Immers hecht niet al te veel waarde aan het bezoek. Immers vertelde de NOS: "Nou ja, het staat op internet. Dat is leuk om te lezen, maar op dit moment ben ik er helemaal niet mee bezig. Ik wil met ADO uit de gevarenzone komen. Feyenoord zat misschien op de tribune, maar er zullen wel meer clubs hebben gezeten. Iedereen houdt z'n ogen open, er lopen 22 spelers op het veld. Je zou aan hem moeten vragen of hij speciaal voor mij kwam."

"Afgelopen zomer hebben ze het geprobeerd en heeft ADO me niet laten gaan. Er hebben wel meer clubs op Teletekst gestaan en in de krant, maar je gelooft pas iets als je met een club gaat praten of als je ergens je handtekening onder zet. Ik ga niet nu speculeren over dingen als dat Feyenoord op de tribune zat, dat vind ik niet interessant. Feyenoord is bezig met hun vierde, derde, tweede plaats en wij zijn bezig met uit die nacompetitie-zone te komen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!