Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Siem de Jong wil nog niet naar het buitenland


14 april 2012 - Van origine is Siem de Jong een middenvelder. Toch staat De Jong ook geregeld in de spits en pikt daar de nodige belangrijke goals mee. Siem de Jong ziet voldoende toekomstperspectief bij Ajax.

"In de spelersgroep hebben we het daar ook wel over: stel dat je een groep langer bij elkaar houdt, wat PSV ook een tijdje had onder Guus Hiddink", aldus De Jong in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik zit hier nu vijf jaar, Anita zit er nog langer, Vermeer heeft net verlengd. Blijven daarnaast jongens als Eriksen en Alderweireld langer, dan heb je een goed groepje waarmee je misschien wat kunt opbouwen. Ook met deze trainer erbij."

Een transfer naar het buitenland is voor De Jong vooralsnog geen issue. "Als ik mijn eigen situatie bekijk, wil ik zeker nog één, twee jaar blijven. Aan de andere kant: het is moeilijk om te zeggen wat je doet als er een mooie club komt. Maar bij mij begint het nog niet te kriebelen."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!