Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Nemeth na dit seizoen weg bij RKC'


14 april 2012 - Krisztian Nemeth vreest dat hij komende zomer moet terugkeren bij Olympiakos. De aanvaller, sinds drie maanden actief in Waalwijk, hoopt eigenlijk op een langer verblijf in de Eredivisie.

De Hongaarse aanvaller heeft een aflopende verbintenis bij RKC Waalwijk en komende zomer zou hij dan ook een transfervrije status krijgen. Zo ver komt het niet. "Er is een herenakkoord met Olympiakos dat hij teruggaat, zijn oude contract weer actief wordt en hij het laatste jaar uitdient", aldus de zaakwaarnemer van Nemeth in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De zaakwaarnemer vervolgt: "Afgelopen week werd Olympiakos kampioen van Griekenland en dus kunnen ze daar nu aan volgend seizoen gaan denken. We praten binnenkort over wat ze met Krisztián willen. Olympiakos betaalde ooit een miljoen euro aan Liverpool voor hem. Daarvan willen ze vast iets terugzien."

De aanvaller ziet een langer verblijf in de Eredivisie wel zitten. Nemeth: "Ik zou na de zomer graag nog minimaal een jaar in de Nederlandse competitie actief blijven."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!