Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Adrie Koster aan de slag bij Beerschot


14 april 2012 - Adrie Koster heeft een nieuwe job gevonden. Koster blijft actief in de Jupiler Pro League, hij gaat namelijk aan de slag bij Beerschot AC. Sinds eind vorig jaar zit Koster zonder baan nadat Club Brugge hem ontsloeg.

Wim De Corte zal op interim-basis het seizoen in Beerschot afmaken. Beerschot eindigde in de reguliere competitie op de elfde plaats en is nu bezig aan de playoffs. "Ik ben ervan overtuigd dat Adrie Koster de juiste man op de juiste plek is om met deze club stappen te zetten richting subtop in België", aldus voorzitter Patrick Vanoppen van Beerschot op de website van zijn club.

Vanoppen vervolgde: "Hij staat ook bekend als een trainer die heel goed met de jeugd kan omgaan en die geregeld een getalenteerde jongere durft lanceren in het eerste elftal. Dat is de weg die we met Beerschot willen op gaan." In het verleden was Koster actief bij Roda JC, Helmond Sport, FC Oss, Excelsior, VVV Venlo, RKC Waalwijk en Ajax.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!