Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax aast op versterking


16 april 2012 - Ajax wil zich indekken op een eventuele blessuregolf en het vertrek van een aantal bepalende spelers. Om die reden wil men deze zomer de buidel trekken voor Niklas Moisander (AZ) en aanvaller Luciano Narsingh (SC Heerenveen). Daarnaast hoopt de club ook de transfervrije middenvelder Lasse Schone (NEC) aan te trekken.

Niklas Moisander (26) is een belangrijke kandidaat om de achterste linie te versterken. De Fins international geldt als een betaalbare optie en zou op den duur Jan Vertonghen kunnen vervangen waarvoor een buitenlands avontuur lonkt. Moisander werd in 2004 door Ajax naar Nederland gehaald. Via FC Zwolle en AZ komt het nu wellicht tot een terugkeer.

Voor de flanken wil Ajax zich versterken met Luciano Narsingh. Ajax deed in januari al een bod op haar voormalig jeugdspeler. De 21-jarige Narsingh leverde dit seizoen 18 assists af en scoorde zelf 6 keer. Volgens De Telegraaf kan Narsingh met zijn snelheid zich voor Ajax ook internationaal onderscheiden.

Lasse Schone heeft de keuze uit onder andere Feyenoord, FC Twente, Schalke 04 maar heeft volgens De Telegraaf intern zijn voorkeur uitgesproken voor Ajax. De 25-jarige Deen zal in Ajax een concurrent worden van zijn jonge landgenoot Christian Eriksen. Schone weet echter ook dat hij in beeld komt als diens vervanger bij een eventueel vertrek.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!