Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bayern - Oranje gaat door


16 april 2012 - Ook als Bayern Munchen de finale van de Champions League op 19 mei zal de club drie dagen later oefenen tegen het Nederlands Elftal. Plaats van handeling is tot twee keer toe de Allianz ArenA. De wedstrijd komt voort uit het dispuut omtrent de blessure van Arjen Robben in 2010.

"Het duel wordt live uitgezonden door de Duitse zender ZDF en in Nederland door SBS6", aldus KNVB-directeur Bert van Oostveen in gesprek met De Telegraaf. "Contractueel is vastgelegd dat de Duitse internationals van Bayern München beschikbaar zijn voor de ontmoeting. Dat kan ook, omdat op 22 mei de vrijgave voor UEFA-wedstrijden nog niet geldt." Beide partijen delen de opbrengsten van het duel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!