Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Dost in gesprek met Duitse club'


16 april 2012 - SC Heerenveen moet vrezen voor een vertrek van Bas Dost. De aanvaller is met 28 goals topscorer van de Eredivisie. Volgens de Leeuwarder Courant reisde hij zondag met zaakwaarnemer Henk Nienhuis naar Duitsland om met een nog onbekende club te onderhandelen.

De spits van SC Heerenveen reisde volgens de Leeuwarder Courant gisteren (zondag) naar München om te onderhandelen. SC Heerenveen heeft de aanvaller toestemming gegeven voor deze gesprekken. Nienhuis wilde niet bevestigen noch ontkennen dat het om Bayern München gaat. Wel ontkende Nienhuis dat het om VfB Stuttgart zou gaan.

Geruchten over een transfer naar VfB Stuttgart hingen in de lucht omdat trainer Bruno Labbadia de aanvaller onlangs persoonlijk bekeek. Eerder werd Dost al in verband gebracht met een transfer naar Aston Villa.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!