Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Slowaaks avontuur voor Frans Adelaar


16 april 2012 - Frans Adelaar heeft een nieuwe club gevonden. De 51-jarige oefenmeester gaat aan de slag bij de Slowaakse topclub MSK Zilina. Vorig jaar bereikte Zilina nog de groepsfase van de Champions League waar het overigens puntloos in bleef.

MSK Zilina staat weliswaar bovenaan de Slowaakse competitie maar speelde in de afgelopen vijf duels vier keer gelijk. Hierop kon Lubomir Nosicky inrukken en nu moet Frans Adelaar het seizoen gaan afmaken. Het bereiken van de groepsfase van de Champions League na de Slowaakse titel is het doel.

"We willen naar de Champions League", aldus technisch directeur Karol Belanik op de website van Zilina. "Dat willen we doen met aanvallend voetbal, zodat de supporters weer genieten van het spel. We staan bovenaan, maar we willen de fans meer laten zien en daarom zijn we met een coach uit de Hollandse school in zee gegaan."

Adelaar tekende bij Zilina een contract tot de zomer van 2013. Eerder was Adelaar werkzaam als trainer van FC Utrecht, het Griekse Akratitos, De Graafschap, ADO Den Haag, FC Volendam en Sparta Rotterdam. In april 2010 eindigde het avontuur bij Sparta.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!