Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Erik Pieters richt zich op Euro 2012


16 april 2012 - Het seizoen voor Erik Pieters is voorbij. Het EK moet voor de PSV-back haalbaar zijn. De 23-jarige linksback viel vorige week tegen RKC Waalwijk geblesseerd uit. vanwege een voetblessure. Afgelopen weekend werd Pieters in het gips gezet.

Pieters moet nu drie weken met gips om zijn voet door het leven. De linksback op de webiste van PSV: "Over drie weken is er meer duidelijkheid en geef ik tweehonderd procent om weer fit te zijn. Het is heel erg teleurstellend dat het is gebeurd. Ik houd me aan het programma dat de medische staf mij geeft."

Jeugdinternational Jethro Willems zal evenals eind vorig jaar de vervanger van Erik Pieters in het eerste elftal van PSV zijn. Het Europees Kampioenschap begint voor Oranje op 9 juni met een wedstrijd tegen Denemarken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!