Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Newcastle United onder de indruk van Vertonghen'


17 april 2012 - Jan Vertonghen hoopt komende zomer een nieuwe stap in zijn loopbaan te zetten. Zijn volgende bestemming wordt de Engelse Premier League. Newcastle United is de volgende club die met Vertonghen in verband wordt gebracht.

Volgens De Telegraaf was manager Alan Pardew afgelopen weekend getuige van Ajax - De Graafschap in de Amsterdam ArenA. De manager was onder de indruk van de Ajax-aanvoerder. Eerder waren delegaties van Arsenal, Tottenham Hotspur, Manchester City, Aston Villa en Liverpool aanwezig bij een wedstrijd van Ajax om Vertoghen te zien spelen. De Belgisch international heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2013.

Newcastle United beschikt door de miljoenentransfer van Andy Caroll over een goed gevulde transferkas. Volgens De Telegraaf is de kans echter klein dat Vertonghen komende zomer naar Newcastle United verkast. De krant meldt dat Vertonghen een voorkeur heeft voor een club uit Londen of Manchester.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!