Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook HSV aast op Dirk Kuyt


17 april 2012 - Dirk Kuyt lijkt bezig aan zijn laatste maanden bij Liverpool. In zijn zesde seizoen in de Engelse havenstad is Kuyt niet meer zeker van een basisplaats. Feyenoord hoopt Kuyt te verleiden met een terugkeer maar weet dat het financieel niet op kan tegen andere clubs.

Een nieuwe optie die zich voor de international heeft aangediend is volgens De Telegraaf Hamburger SV. Hamburg is relatief dicht in de buurt van Nederland en de club kan zijn huidige salaris evenaren. Feyenoord geeft de komst op een terugkeer van Kuyt nog altijd niet op en wil graag nog een keer om de tafel. De club weet ook dat het financieel en sportief niet hetzelfde kan bieden zoals clubs als Galatasaray, AS Roma, Fiorentina en HSV.

Voor Feyenoord is er nog hoop dat het gezin van Kuyt wil terugkeren naar Nederland. De Raad van Commissarissen en directie willen onder geen beding meer miljoenensalarissen betalen aan oudere spelers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!