Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Narsingh ziet zomerse transfer naar Ajax zitten


17 april 2012 - Ajax is hard op weg naar de titel en daarmee directe plaatsing voor het miljoenenbal dat Champions League heet. De Amsterdammers hebben hun zinnen gezet op Niklas Moisander (AZ), Luciano Narsingh (SC Heerenveen) en Lasse Schone (NEC) als zomerse versterking.

Afgelopen winter waagde Ajax bij SC Heerenveen al een poging om Narsingh los te weken. Narsingh heeft een verleden bij Ajax, hij speelde er in de jeugdopleiding. "Ajax heeft te kennen gegeven Luciano een interessante optie te vinden voor volgend seizoen", aldus Narsingh's zaakwaarnemer Mino Raiola tegenover De Telegraaf. "Na de competitie zullen we in gesprek gaan en moet Ajax er met SC Heerenveen zien uit te komen."

Ook de 21-jarige Narsingh was in de De Telegraaf duidelijk. "Ik wil sowieso naar een topclub en heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik Ajax – net als PSV en FC Twente – ook zie zitten. Maar ik richt me nu alleen op Heerenveen. Het zou naar die club, die altijd goed voor me is geweest, niet eerlijk zijn om me met randzaken bezig te houden. In mei zet ik alles op een rijtje."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!