Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Frank de Boer praat vandaag met Sneijder


17 april 2012 - Ajax-trainer Frank de Boer zit vandaag om de tafel met Rodney Sneijder om diens toekomst te bespreken. De 21-jarige middenvelder wordt dit seizoen verhuurd aan FC Utrecht. De Domstedelingen hebben een optie tot koop zonder dat hier een transferbedrag aan is gekoppeld. Ajax kan dan ook vragen wat men wil.

Het is onduidelijk of FC Utrecht financieel bij machte is om Sneijder van Ajax over te nemen. De jonge Sneijder claimt dat er voldoende belangstelling voor hem is. Sneijder vertelde het Algemeen Dagblad: 'Ik heb een voorkeur, maar die spreek ik niet uit. Ik wacht eerst op het gesprek met De Boer, dan kijken we verder. Belangrijkste voor mij is dat ik aan spelen toe kom.'

De vraag is of De Boer nog wel toekomst voor Sneijder in Amsterdam ziet. De club heeft voor volgend seizoen al voldoende middenvelder onder contract staan. Zo hebben Vurnon Anita, Eyong Enoh, Siem de Jong, Christian Eriksen, Theo Janssen, Thulani Serero, Nicolas Lodeiro en Davy Klaassen onder contract. Ook heeft Ajax interesse in de transfervrije Lasse Schone.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!