Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen rekent op vertrek Dost


17 april 2012 - SC Heerenveen houdt serieus rekening met een vertrek van Bas Dost uit Friesland. Dost scoorde dit seizoen al 28 keer in de Eredivisie en staat in de belangstelling van clubs uit Duitsland en Engeland.

"We kunnen er wel spastisch over gaan doen en zeggen dat dat niet mag, maar zo naïef zijn we niet", aldus algemeen directeur Johan Hansma in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Als Bas het gevoel heeft dat hij ergens moet praten, is dat wat ons betreft prima. Hij is vrij om te doen wat hij wil in zijn privétijd."

Hansma vervolgt zijn verhaal: "Als je de topscorer van Nederland in je elftal hebt, weet je dat er interesse komt. Een concrete bieding hebben we nog niet gehad, maar er wordt wel veel geïnformeerd naar Bas. We houden er rekening mee dat hij vertrekt."

Volgens De Telegraaf zou Dost in zijn contract bij SC Heerenveen een gelimiteerde transfersom van 7 miljoen euro hebben staan. Eerder werd gesproken over een transfersom van 10 miljoen euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!