Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Boussaboun snapt uitfluiten ook niet


17 april 2012 - Ali Boussaboun keerde eerder dit seizoen terug bij zijn oude club ADO Den Haag. Tot dusver kan de aanvaller nog geen potten breken. Dieptepunt is het uitfluiten van de aanvaller door de eigen fans.

Toen de aanvaller in het thuisduel tegen FC Groningen als invaller in het veld kwam trakteerden een deel van de eigen fans Boussaboun op een fluitconcert. "Wat moet ik daarover zeggen? Ik vind het een schande. Ik begrijp ook niet waarom. Het is niet dat ik matig presteer of niet mijn best doe", aldus Boussaboun in gesprek met Haaglandenvoetbal.

"Waar dit vandaan komt weet ik niet. Ik ben ook nog nooit zo uitgefloten. Ook niet toen ik bij een voormalige ploeg op bezoek kwam. Maar dan gebeurt het juist bij mijn eigen club. De club waar ik groot bij geworden ben. De club waar ik meer dan honderd wedstrijden voor gespeeld heb. Daar word ik uitgefloten door mijn eigen supporters."

Geeft Boussaboun in de toekomst de voorkeur aan een uitwedstrijd in plaats van een duel in zijn geboortestad Den Haag? "Oh nee, zeker niet. Ik speel liever in mijn eigen stad. Het is natuurlijk niet leuk om te horen, maar ik kan mij daarvoor afsluiten. Ik speel dan gewoon voor de club en doe mijn ding", aldus de spits.

"Wat die mensen bezielt om mij uit te fluiten, zou ik echt niet weten. Ik heb nog nooit een verkeerd woord over Den Haag of de supporters gezegd. Ik had hier met plezier gespeeld. Ook toen ik bij andere clubs speelde, heb ik altijd aangegeven dat ADO Den Haag mijn club is. Het is gewoon heel raar. Ik weet het ook niet."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!