Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Labyad kiest definitief voor Sporting'


17 april 2012 - Zakaria Labyad vertrekt dan toch bij PSV. Volgens De Telegraaf heeft de middenvelder nu toch echt zijn ja-woord gegeven aan Sporting Lissabon. De middenvelder gaf de voorkeur aan Sporting boven Benfica dat zich op het laatste moment nog had gemeld.

Voor Labyad ligt er in Lissabon een vijfjarig contract klaar. Labyad wordt bij Sporting teamgenoot van Stijn Schaars en Ricky van Wolfswinkel. Voor PSV is de keuze van Labyad op Sporting extra pijnlijk omdat Benfica geen trek had in een juridisch steekspel over de optie in het contract. Benfica was zelfs bereid een transfersom te betalen, iets wat Sporting absoluut niet van plan is.

Technisch directeur Marcel Brands van PSV heeft er alles aan gedaan om Labyad binnen boord te houden. De negentienjarige middenvelder, met 41 duels achter zijn naam voor PSV, had zich in Eindhoven financieel onafhankelijk kunnen voetballen. Labyad en diens vader, die als zaakwaarnemer optreedt, weten echter dat het contract bij Sporting nog lucratiever is.

Vandaag werd in ieder geval ook duidelijk dat Funso Ojo de club gaat verlaten. De jeugdspeler tekende een vierjarig contract bij het Belgische Beerschot, hij had een aflopende verbintenis bij PSV. De twintigjarige middenvelder kon in Eindoven de verwachtingen nooit inlossen. Adrie Koster is volgend jaar trainer van Beerschot.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!