Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Labyad vertrekt definitief bij PSV


18 april 2012 - De negentienjarige Zakaria Labyad vertrekt komende zomer officieel bij PSV. De kleine middenvelder kondigde gisteren aan een vijfjarig-contract te hebben getekend bij Sporting Lissabon.

Afgelopen weekend zat de vader van Zakaria Labyad om de tafel met technisch manager Marcel Brands. Labyad hield Labyad in De Telegraaf: "Marcel Brands had zondag een gesprek met mijn vader, maar PSV deed geen nieuw voorstel om mij voor de club te behouden."

Op het laatste moment klopte Benfica aan bij PSV. In tegenstelling tot Sporting was Benfica wel bereid een transfersom op te hoesten. "Ik ben vandaag (gisteren, red.) gebeld door Marcel Brands. Hij vertelde dat Benfica mij wilde overnemen. Ook daar was ik teleurgesteld over. PSV wilde mij in januari al verkopen, maar dat heb ik toen zelf stopgezet, omdat ik in Eindhoven wilde blijven. Nu PSV mij aan Benfica wilde verkopen, heb ik definitief voor Sporting gekozen."

Labyad hield wel een goed gevoel over aan Sporting en diens technisch directeur Carlos Freitas. Labyad in De Telegraaf: "Hij is een fantastische man. Zijn visie trekt mij heel erg aan. En in de afgelopen periode heeft hij steeds geïnformeerd hoe het met mij ging." Labyad vervolgt: "Ik denk dat Sporting voor mij de juiste stap is. Ze werken veel met talenten en ik had er gelijk een goed gevoel bij."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!