Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax ziet geen toekomst in Sneijder


18 april 2012 - Rodney Sneijder weet nog niet waar zijn toekomst volgend seizoen ligt. Sneijder had dinsdag een gesprek met Frank de Boer waarbij hem is meegedeeld dat hij bij een eventuele terugkeer derde keus zal worden. Ajax is dan ook bereid mee te werken aan een transfer.

Sneijder over het gesprek met De Boer: "Hij heeft aangegeven dat ik voor mijn positie derde keus ben. Ik ga met mijn zaakwaarnemer Sören Lerby overleggen wat ik doe." Ajax is bereid afscheid te nemen van Sneijder voor een bescheiden transfersom of hem transfervrij te laten gaan waarbij Ajax meedeelt bij een eventuele toekomstige transfer. Sneijder heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2013.

Volgens De Telegraaf denkt Ajax ook aan deze optie bij Geoffrey Castillion die dit seizoen door de Amsterdammers is verhuurd aan RKC Waalwijk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!