Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV woedend op Zakaria Labyad


19 april 2012 - De directie van PSV is woedend op Zakaria Labyad nu hij definitief heeft gekozen voor een vertrek uit Eindhoven en een transfer naar Sporting Lissabon.

Labyad bracht in januari in het geheim een bezoek aan Lissabon, PSV werd hier pas maanden later over geïnformeerd. Ook ontkende hij een mondeling akkoord met Sporting Lissabon terwijl de voorzitter van de Portugese club het tegendeel beweerde. Vandaag maakte Labyad bekend een vijfjarig contract te hebben getekend. PSV baalt van de hele situatie, zo meldt het Brabants Dagblad.

Op zijn zeventiende tekende Labyad een contract voor drie seizoenen met een optie voor nog eens twee jaar. Volgens PSV vroeg Labyad om de optie. Labyad zou hierbij elk jaar meer geld gaan verdienen mede door de aanwezigheid van deze optie. Nu betwist Labyad juist de optie omdat als minderjarige je geen verbintenissen langer dan drie jaar kan afsluiten. PSV blijft dan ook vasthouden aan een transfersom en denkt na over een stap richting de FIFA.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!